Пљачкашки бисери 1

Go down

Пљачкашки бисери 1 Empty Пљачкашки бисери 1

Порука by Admin on 4/9/2008, 10:25 pm

Њихов план је био једноставан. Ући у ресторан, припретити оружјем, покупити од особља пазар и побећи. Није познато како им је успело, али ови врло 'спретни', а несретни пљачкаши су, уместо новца, украли кесу са хлебом, да би мало касније, 'лепша половина ' тима грешком упуцала свог саучесника нигде другде него у - задњицу. Овај екстра пар ухапшен је у ресторану 'Цуцкоо' у Мелбурну, а ускоро су и осуђени. Бенџамин Јоргенсен је добио осам, а Дона Хајес десет година робије.
• План пљачкаша је био да један од њих тројице уђе у банку пред крај радног времена, веже службенике у сефу и врати се по осталу двојицу. Међутим, тип је заборавио да узме кључ од службеника, па су радници остали закључани у сефу, а лопови ван банке.
• Једна група лопова ангажовала је извесног човека, да вози кола у њиховим пљачкама. Међутим, тип се није прославио. Након прве заједничке пљачке, возач се успаничио и укочио ауто. Кад су полицајци стигли, возач је и даље покушавао да покрене кола. На суду је утврђено да тип, не само што није имао дозволу, него никад у животу није ни возио аутомобил.
• Два француска криминалца помислила су да је генијална идеја ући у банку кроз зид суседне зграде. Након вишесатног копања и бушења, увидели су да су погрешили локацију - уместо у сефу, нашли су се у клозету банке.
• Група лопова помислила је да би била добра идеја красти кола са оних камиона који возе нове аутомобиле до продавница. Све је ишло глатко, док нису схватили да сваки аутомобил у резервоару има само литар горива.
• Компанија 'Револвераши за изнајмљивање' из Аризоне се бави изнајмљивањем статиста за вестерне. Ипак, једног дана су примили позив од 47 - годишње жене, која је хтела да поручи убиство свог мужа. Добила је 4,5 година затвора.
• Човек из Тексаса, оптужен за пљачку, се договорио да плати штету од 9600$ уместо да иде у затвор. За исплату је суду предао чек - и то лажан чек. Добио је 10 година.
• Тип је ушао у продавницу, извадио пиштољ, затражио новац и ставио вунену маску преко главе. Тек тада је схватио да је заборавио да на масци исече отворе за очи.
• Лопов је успешно провалио у банку и украо видео камеру, део обезбеђења. И то док је даљински снимала, и преносила целокупан снимак на удаљену траку.

_________________
Пљачкашки бисери 1 Setaju10Пљачкашки бисери 1 Kokot_10
Admin
Admin
AДМИН
AДМИН

Број порука : 404
Age : 49
Локација : Град Челарево
Points : 187
Registration date : 03.01.2007

Погледај профил корисника http://celarevo.forumsc.net

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму