Пљачкашки бисери 3

Go down

Пљачкашки бисери 3 Empty Пљачкашки бисери 3

Порука by Admin on 4/9/2008, 10:28 pm

• Одмах након пљачке банке у Охају, криминалац је ухваћен. Наиме, чим је побегао из банке, лопов је позвао 911 и распитивао се да ли је за њим расписана потерница.
• Генијални бостонски лопов се неколико дана мотао око извесне банке, вребајући праву прилику да је опљачка. Када се коначно решио, ушао је у банку и стао у ред пред шалтером. Када је дошао ред на њега, извукао је пиштољ и викнуо: 'Ово је пљачка, нико да није мрдно!!!'. На његово изненађење, петоро људи у реду иза њега извукло је пиштоље и без проблема га ухапсило. То су били ФБИ агенти који су, на паузи за ручак, стајали у реду, покушавајући да узму плату. И поред дуге припреме, геније није приметио да је станица ФБИ само 2 врата даље од банке.
• Пљачкас почетник је ухваћен током покушаја пљачке банке у Неw Орлеансу у Луизијани. Пошто није имао пара за праву маску, преко лица је намазао крему за бријање и тако кренуо у пљачку. То би некако и прошло, да приликом бега није натрчао на стаклена врата, што га је ошамутило и обрисало му половину маске. Ухапшен је пар минута касније.
• Након успешне пљачке банке, лопов је ухваћен када се сутрадан вратио у ту исту банку и покушао да уложи опљачкани новац.
• Након што се провозао тек украденим колима, лопов се игром случаја паркирао баш поред шокираног власника аутомобила, не знајући да је то власник, и питао га за правац.
• Криминалац је упао у кућу и дедицу, кога је затекао, закључао у орман. На његову несрећу, баш у том орману се налазила декина колекција пушака. Последњи извештај је био да је лопов у критичном стању.
• Мајкл Харисон и Кевин Картер из Боyнтон Беацха наа Флориди су ухапшени и осуђени за оружану пљачку и убиство. Пљачку су извели покушавајући да скупе новац за школовање на полициској академији.
• Чарлс Робертсон из Виргиниа Беацха би се можда и извукао након пљачке банке, да није направио низ глупих грешака. Након што је благајници предао папир са захтевима, покупио је паре и потрчао ка вратима. Схвативши да је заборавио цедуљицу, вратио се назад до шалтера, узео папирић и истрчао напоље. Тек је трчећи ка колима, схватио да је и кључеве заборавио у банци. Ипак је некако успео да избегне полицију и стигне кући. Када га је цимер питао где су кола која му је позајмио, збуњени Робертсон је рекао да су украдена. Након тога, цимер је позвао полицију и пријавио крађу. Непуних 20 минута касније, полиција је тражени ауто нашла пар десетина метара даље од банке. Након што су установили да кључ пронађен у банци одговара пријављеним колима, полицајци су отишли на адресу коју им је цимер оставио и ухапсили Робертсона.
• Енглески пљачкас је испланирао савршену пљачку. Све је било на своме месту. Банка, оружје, време напада, скровиште и одговарајући саучесник који би возио кола. Реализација је, међутим, пошла наопако. Док је са врећом пара на леђима трчао ка месту састанка, саучесник га је случајно згазио.
• Пљачкаш је ушао у банку и стао у ред пред шалтером, као и свака нормална муштерија. Када се приблизио његов ред, ставио је ски маску и извукао пиштољ. А онда је наставио да чека да дође његов ред, да би опљачкао банку.
• Августа 1975. године, три човека одлучила су да опљачкају Краљевску Банку Шкотске, из Ротхсаyа. Међутим, подухват је од почетка кренуо наопако. Када су лопови јурнули у банку, заглавили су се у ротирајућим вратима на улазу. Након што им је обезбеђење помогло да се извуку, захвалили су се и изашли. Минут касније, кренули су у нови јуриш. Овај пут су успели да прођу, и објавили су да желе да узму 10.000 долара. Сећајући се првог покушаја, службеници и муштерије су почели да се смеју, верујући да је то само шала. Вођа банде је, мислећи да се присутни смеју зато што је то превише новца, спустио захтев на 1000 долара. Када ни то није упалило, захтевали су 100 долара. На крају, вођа је замолио да свако добије барем по долар. Како смех није јењавао, један пљачкаш се изнервирао и покушао је да уозбиљи присутне; Скочио је на пулт и уперио пушку у једну од службеница. Међутим, како није био баш спретан, оклизнуо се, пао на под и сломио ногу. Видевши да од пљачке нема ништа, преостала два лопова су решила да побегну, али су се опет заглавили у ротирајућим вратима.
• Двојица лопова су решила да буду оригинални па су, уместо банке, покушали да опљачкају банкомат за подизање новца. Када су успели да исчупају апарат из зида, спаковали су га на камионет и прекрили цирадом. Оно што ова два генијалца нису знала је то да банкомати имају скривену камеру. Захваљујући тој камери, полиција их је брзо нашла и почела да их јури. Када су видели патролна кола, глупи лопови су стали и почели да објашњавају полицајцима да возе веш машину.
• Када је глупави пљачкаш, на лошем енглеском почео да објашњава да жели да опљачка банку, сналажљива службеница му је објаснила да за пљачку мора да има отворен рачун у банци. Несуђени лопов се разочарао и отишао.
• Један 14-годишњак и један 15-годишњак појавили су се пред судијом Леријем Сеидлином, оптужени да су украли 25 кола за само две године. Након што су дечаци пуштени, схватили су да немају новца за карту до куће. Убрзо затим, украли су аутобус и возили га сат времена, да би га на крају закуцали у ограду.
• Лопов из Милвокија је решио да украде један од популарних пицк-уп камионета. Упао је у гаражу и почео са обијањем браве. Међутим, како никако није успевао да отвори браву, разнео ју је сачмаром. Када је коначно ушао у возило, схватио је да га не жели јер је било пуно рупа од метака.
• Човек из Гаинесвиллеа у Џорџији, оптужен за прекорачење брзине, на суду се бранио изјавом да је узео лаксатив који му је изазвао пролив, па је зато морао да жури кући.
• Већина лопова креће у пљачку носећи пиштољ или пушку. Карл Ранкин (35) из Трентона у Неw Јерсеyу је решио да се послужи другим методама. Он је бацио шољу вреле кафе у лице продавца, отворио касу, узео паре и побегао. Касније је ипак ухваћен.
• Лопов је ушао у радњу, извукао пиштољ и захтевао све паре из касе. Када је касирка спаковала новац по упутству, лопову је запала за око боца вискија на полици иза касе. Међутим, продавачица је одбила да му да флашу, рекавши да не верује да има преко 21 године. И након свих убеђивања, жена је и даље одбијала да алкохолно пиће да малолетној особи. На крају, изнервирани пљачкаш је извукао личну карту и показао је радници, као уверење да је довољно стар. Чим је глупан отишао, касирка је позвала полицију и дала им право име и адресу човека који је управо опљачкао радњу. Јадник је ухапшен два сата касније

_________________
Пљачкашки бисери 3 Setaju10Пљачкашки бисери 3 Kokot_10
Admin
Admin
AДМИН
AДМИН

Број порука : 404
Age : 49
Локација : Град Челарево
Points : 187
Registration date : 03.01.2007

Погледај профил корисника http://celarevo.forumsc.net

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму