Пљачкашки бисери 4

Go down

Пљачкашки бисери 4 Empty Пљачкашки бисери 4

Порука by Admin on 4/9/2008, 10:29 pm

• Лопов је ушао у продавницу, прислонио пиштољ на слепоочницу једног од радника и захтевао све паре. Када их је добио, тип је пошао ка вратима, али је случајно себи упуцао руку док је враћао пистољ.
• Два лопова су покушала да отворе касу са парама тако што су ланцем везали вратанца за браник на камионету. Али уместо да исчупају фиоку на каси, одвалили су цео браник са кола. Уплашени, одмах су побегли са места пљачке куци. А у продавници је остао ланац, на којем је и даље био браник камионета, а на којем је наравно била регистарска таблица.
• Тип из Јужне Калифорније је ушетао у полициску станицу, бацио кесу кокаина на шалтер, и затражио да се под хитно ухапси човек који му је то продао.
• Човек је ушао у продавницу и затражио сав новац из касе. Када му је службеник предао паре, побегао је заборавивши новчаник на пулту.
• Пљачкаш је успешно провалио у подрум банке, кроз прозор у приземљу, при чему се гадно посекао. Тек онда је схватио да, као прво, не може да стигне до пара из тог дела банке, као друго, не може да се врати кроз прозор кроз који је ушао и као треће, да постоји опасност да искрвари, због посекотине. Онда је нашао телефон и позвао 911 за помоћ.
• Два човека из Вирџиније су у камионету отишла до куће на продају, са намером да украду фрижидер. Ударајући и обрушавајући зидове и под некако су пренели фрижидер из једне од кућа у приколицу. Али камионет се заглавио у блату, па су ова двојца помислили да је фрижидер сувише тежак. Поново правећи лом по кући и гулећи јос зидова, вратили су фрижидер назад на своје место. Враћајући се до возила, схватили су да су закључали кључеве у њему, па су га оставили.
• Лопов је ушао у продавницу, ставио новчаницу од 20$ на сто и замолио продавца да му је уситни. Када је службеник отворио касу, тип је извукао пиштољ, и затражио све паре из касе, што му је продавац одмах дао. Онда је лопов главом без обзира побегао, остављајући на пулту новчаницу од 20$. Укупан износ који је украо био је 15 долара!
• Извесна Арми Бресер је ухапшена након што је механичар испод хаубе њеног аутомобила нашао 18 пакета марихуане. Касније је изјавила да није знала да је за промену уља потребно отварање хаубе.

_________________
Пљачкашки бисери 4 Setaju10Пљачкашки бисери 4 Kokot_10
Admin
Admin
AДМИН
AДМИН

Број порука : 404
Age : 49
Локација : Град Челарево
Points : 187
Registration date : 03.01.2007

Погледај профил корисника http://celarevo.forumsc.net

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму