НАЈПОЗНАТИЈИ ЉУБАВНИЦИ И ЉУБАВНИ ЧУДАЦИ СВЕТА

Go down

НАЈПОЗНАТИЈИ ЉУБАВНИЦИ  И ЉУБАВНИ ЧУДАЦИ СВЕТА Empty НАЈПОЗНАТИЈИ ЉУБАВНИЦИ И ЉУБАВНИ ЧУДАЦИ СВЕТА

Порука by Admin on 4/9/2008, 10:41 pm

У ВРЕМЕ КАД НИЈЕ БИЛО ТЕЛЕВИЗОРА, РАЧУНАРА, КАД НИЈЕ БИЛО СТРУЈЕ УОПШТЕ, ЗНА СЕ ШТА СЕ РАДИЛО...

КРАЉ СОЛОМОН (око 973 - 933. пре наше ере)

Син краља Давида, трећи краљ израела који је владао четрдесетак година и за то време имао око 700 жена и између 60 и 200 љубавница. Многе жене су му биле странкиње, а неки бракови склопљени су из политичких разлога. Наводно је међу његовим женама било и неколико највећих лепотица тога времена.
КЛЕОПАТРА (69 - 30. пре наше ере)

Иако није била нека нарочита лепотица, била је једна од најпривлачнијих жене свих времена, а уз то и веома упућена у тајне љубавних вештина. Још од како је са 12 година имала првог љубавника, користила је секс као извор власти, али и задовољства. Тврди се да је подигла омањи храм у којем је десетине младића потхрањивано разним афродизијацима како би још увек стајали на располагању. Са овим младим робовима је увежбавала еротске тајне које је научила од проститутки у Александрији. Наводно је била у стању да у једној ноћи води љубав са 100 мушкараца.

ЦАРИЦА ТЕОДОРА (508 - 548)
Због младе глумице из Константинопоља промење је стари римски закон који је сенаторима забрањивао брак са глумицама. Теодора, жена изузетне лепоте, интелекта и воље, а кажу и веома строгих назора, пропагирала је, након удаје за Јустинијана, велике моралне реформе. Истовремено је за себе задржала статус 'Заштитника неверних жена'. Како не би кршила закон који је забрањивао потпуну голотињу, Теодора би се огрнула - узаном траком. На пикницима по околини Рима отварал би своја 'врата раја' десеторици племића за једно вече. Сутрадан би опробала тридесетак њихових слугу.

КРАЉИЦА ЗИНГУА (17.век)
Владарка са територије данашње Анголе била је једна од најсуровијих нимфоманки којој су равне биле само легендарне Амазонке. за њих се, иначе тврди да су сакатиле своје мушкарце, јер су наводно богаљи најбољи љубавници. Краљица Зингуа је држала читав харем мушки харем из којег би бирала по двојицу који су се борили до смрти. Победник би провео ноћа са Зингуом, да би ујутро сам био убијен. Из љубоморе је убијала труднице у свом племену. Таква је била све до своје 77. године када је примила хришћанску веру.

ЂОВАНИ ЂАКОМО КАЗАНОВА (1725 - 1798)
О њему се мање више све зна, али ипак... Према његовим обимним мемоарима, Казанова је спавао са хиљадама жена, а од бројних имена 116 је идентификовано. Живот овог италијанског пустолова био је испуњен трагањем за чулним ужицима. Специјалитет му је био завођење жена и кћерки сопствених пријатеља. Понекад одједном и мајке и кћерке. Говорио је да му је омиљена храна - жена.


ЦАРИЦА КАТАРИНА ВЕЛИКА (1729 - 1796)

Апетит чувене руске владарке био је незасит. Проповедала је неопходност свакодневног сексуалног живота - 6 пута дневно. Имала је 21-ог званичног љубавника, а укупно њих око 80. Патила је од несанице, за коју је тврдила да се најбоље лечи сексом. Поред 'непосредног рада' волила је и да гледа, тако да спада и у познате воајере.

МАРКИЗ ДЕ САД (1740 - 1814)
Гроф Алфонс Франсоа де Сад (који је само волео да га зову маркизом) проживео је својих седамдесетак година идући из једног скандала у други, а сваки је био обележен понеком перверзијом. Био је, кажу, ниског раста и веома леп. Прочуо се по афери РОЗА КЕЛЕР, када је мучио једну париску проститутку, а одмах потом је у одсуству осуђен на смрт због учешћа у МАРСЕЈСКОМ СКАНДАЛУ - оргији у којој је било мучења, хомосексуалних односа, па чак и тровања учесника. Де Сад је све преживо захваљујући помиловању француског краља и стигао још и да напише низ романа и драма међу којима и '120 дана Содоме' у којем је описао 600 варијација испољавања сексуалног инстинкта. Де Сад се на крају нашао у лудници, где је провео последњих 11 година живота.

ГОСПОЂИЦА ДИБОА (18. век)
'Њена љубав према злату, једнака је само њеној пожуди', забележио је ондашњи хроничар. Позната глумица тадашње Француске успела је и да састави каталог својих љубавника током 20 година своје највеће активности. Било их је 16527 - тројица дневно. Највероватније, по један за доручак, ручак и вечеру. Да ли је и ужинала, не знамо.

ЛОЛА МОНТЕЗ (1818 - 1861)
Шта год да је пожела - имала је. Још са тринает година открила је да на свом телу може да зарађује. Не може се, међутим, рећи да није била избирљива. Одбила је, на пример, да спава са престолонаследником Пољске, јер је имао вештачке зубе. Након што је променила три мужа и безброј љубавника (међу њима Франца Листа и Александра Диму Оца), постала је метреса баварског краља Лудвига И који ју је прогласио баронесом и контесом. Краља је мотала око малог прста, што га је коштало круне.
Специјалитет јој је био - остало је забележено, савршена контрола извесних мишића, тако да је могла сваком мушкарцу да пружи и десет оргазама дневно. После Лудвигове абдикције, побегла је у Енглеску, а онда у Америку где се под старе дане посветила бризи о женама које су 'скренуле са правог пута'.

САРА БЕРНАР ( 973 - 933)
'Божанствена Сара' - како ју је прозвао Оскар Вајлд имала је више од 1000 љубавника, углавном из света уметности. Често је спавала у мртвачком сандуку од ружиног дрвета који је био испуњен писмима обожавалаца.

ГАБРИЕЛ Д'АНУНЦИО (1863 - 1938)
Италијанског песника, романописца, драматурга и политичара, који је доминирао литерарним животом своје земље пуне четири деценије, мрзело је - како се сам хвалио, барем хиљаду преварених мужева. Тврдећи да је 'добар војник увек спреман за бој', стално је са собом носио презервативе у кутијици за дуван која је припадала Наполеону. Спавао је на јстуку испуњеном увојцима косе својих љубавница, а вино је пио из пехара направљеног од лобање једне (бивше) девице која се убила због њега.

ГРИГОРИЈ ЈЕФИМОВИЧ РАСПУЋИН (973 - 933)
Још као сеоски младић, стекао је реноме великог блудника и цео живот провео је настојећи да оправда поверење својих мештана. Чувени мистичар претварао је религиозно узбуђење својих следбеница у сексуално и завео на стотине - како сељанки, тако и племкиња. Причало се да је спавао чак и са царицом Александром и њеним кћеркама.МАТА ХАРИ (1876 - 1916) холанђанка која је рођена под именом Маргарета Зеле спавала је са мушкарцима не само у замену за војне тајне (због чега је завршила пред стрељачким водом због шпијунаже), већ и за новац. у њену клијентелу поред више француских министара спадају и холандски премијер, немачки престолонаследник и многи други. Иако је због бруталности свог првог мужа вероватно мрзела мушкарце, уживала је у сексу. Често је знала да после напорног шпијунског рада на по неколико дана оде на одмор у неку јавну кућу.КРАЉ ИБН САУД (1880 - 1953)
Саудијски монарх је од своје 11. па све до 72. године дневно конзумирао по три жене - сем када је водио рат. (Отуда можда потиче и мото хипика - 'Водите љубав а не рат'.)
МЕ ВЕСТ (1892 - 1981)
Глумица са заносним облинама, и то без силикона у оно време. На питање како ради своје мемоаре, легендарна холивудска звезда је одговорила: 'У кревету, тамо настају моја најбоља дела'. Не зна се тачан број њених љубавника, али се претпоставља да спада међу највеће активисткиње на том пољу. У својим мемоарима је описала 'спој' са извесним Тедом који је без прекида трајао 15 часова.

АНОНИМНИ РЕКОРДЕР
Након десетогодишњег истраживања сексуалног живота Американаца, познати сексолог Алфред Кинсли, објавио је између осталог и да је регистровао случај који би сигурно обрадовао бројне горе поменуте жене. Дотични је, наиме, више од тридесет година, 33,1 пут недељно имао сексуалне односе - малтене 5 пута дневно. Сабери, помножи и то је скоро 52 хиљаде пута за тридесет година - алал вера, мајсторе.

КАЛИГУЛА - римски император(12 - 41)

Силовао је једну од својих сестара, а остале натерао да се проституишу. Након што би спавао са неком женом (без обзира на то хтела он или не), забрањивао би јој да води љубав са било ким другим. Пољубивши врат неке од својих љубавница, волео је да шапне : 'Кад год ми се прохте, оде ова лепа глава'.


ПАПА АЛЕКСАНДАР VI - поглавар римокатоличке цркве (1431 - 1503)
Као свештено лице, заклео се на целибат (доживотну спстиненцију и одсуство брака), да би у вези са Ваноцом Катанци изродио синове Хуана и Ћезара Борџију и ништа мање познату кћерку Лукрецију. Обожавао је оргије. Једном приликом, госте на банкету је послуживало 50 нагих проститутки. Папа је понудио велику награду мушкарцу који се током ноћи највише (и најдуже) истакне.


ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ (1452 - 1519)

Уз бројна уметничка дела и научна открића, 'открио' је и велику заблуду. Леонардо је, наиме, нацртао детаљне дијаграме пениса на којима се виде канали којима је спојен са плућима. Он је сматрао да овим каналима ваздух из плућа надима пенис у ерекцији.

ГРОФ РИШЕЉЕ - француски државник (није онај противник мускетара) (1766 - 1822)
Овом се племићу заиста мора доделити награда за хладнокрвност. Када је своју животну сапутницу затекао у веома деликатној пози са непознатим мушкарцем, Ришеље је само изјавио: 'Госпођо, морате бити знатно пажљивији. Шта би било да вас је у овој ситуацији затекао неко други, а не ја'.

НАПОЛЕОН БОНАПАРТА (1769 - 1821)
Имао је више љубавница него неколико претходних француских владара заједно. Љубав је водио брзо и жестоко - 'Попут ватрогасца који гаси пожар' - изјавила је његова прва жена Жозефина.ЛУИС КЕРОЛ - писац 'Алисе у земљи чуда' (1832 - 1898)

Хоби му је био фотографисање нагих девојчица које још нису загазиле у пубертет. А пошто ово не знају у школама, још увек га славе као правог дечијег писца који је јако волео децу. Види се и зашто.


ЛЕОПОЛД ФОН ЗАХЕР - МАЗОХ (1836 - 1895)
Док је био клинац сакрио се једном приликом у ормар и посматрао своју тетку како ужива са љубавником. Открили су га и поштено претукли. комбинација, секс + батине = ужитак, остала му је до краја живота. Инсистирао је на томе да му љубавнице буду одевене у крзно док га бију. Уживао је и у томе да им доводи мушкарце, а сам посматра из прикрајка.АНРИ ДЕ ТУЛУЗ ЛОТРЕК - француски сликар 1864 - 1901)

Становао је у борделу. Узгред, патио је од хипертрофије - ненормалног повећања пениса (данас би био звезда порно филмова), тако да је од својих сустанарки добио надимак 'Чајник'.


ШАН ЈИН - кинеска принцеза из династије СУНГ
Дал је да јој се направи кревет на који је истовремено могла да смести 30 својих љубавника.


ЦАРИЦА МАРИЈА ТЕРЕЗИЈА - владарка Аустро Угарске

Поштено је наградила свог лекара који јој је помогао да превазиђе незадовољавајући сексуални живот са мужем, војводом од Лорене (мада је са војводом изродила 16-торо деце, барем се он води као отац, али ...). Лекар јој је помогао тако што је изјавио да је 'неопходно да се вулва Вашег Височанства пре коитуса извесно време ручно надражује'.

ЖОЗЕФИНА ДЕ БОАРНЕ - прва Наполеонова супруга (1763 - 1814)
Била је веома бучна у вођењу љубави, тако да је, не једном, пробудила пола двора својим крицима.


ПОЛИНА БОНАПАРТЕ - Наполеонова сестра (1780 - 1825)

непоправљива нимфоманка која се удала за човека који је, за њене прохтеве, имао сувише мали пенис. Када је пронашла одговарајућу величину, толико јој се допало да су јој лекари наредили да прекине ту везу - која је крајње опасна по њено здравствено стање.ЛЕДИ ЏЕЈН ЕЛЕНСБОРОУ - енглеска авантуристкиња (1807 - 1881)

Међу своје љубавнике, уврстила је краља Лудвига баварског, његовог сина Ота, краља Грчке, као и писца Балзака. Смирила се када се удала за једног бедуинског шеика. Када је имала 73 године, у свој дневник је забележила: '...прошло је већ месец и 20 дана откако је Медјуел последњи пут са мном спавао. Шта се то догађа?'

ПРИНЦЕЗА АНА - ћерка енглеске краљице Елизабете ИИ (рођена 1950)
Ана је била једини женски такмичар која на олимпијским играма у Монтреалу 1976. године није подвргнута секс-тесту, на којем се утврђује пол спортисте.

УМРЛИ НА НАЈЛЕПШИ НАЧИН - СВУ ТРОЈИЦУ ЈЕ СМРТ ЗАТЕКЛА У
НАРУЧЈУ ЉУБАВНИЦЕ


АТИЛА БИЧ БОЖЈИ - хунски војсковођа (406 - 453)
ФЕЛИX ФОР - француски председник (1841 - 189)
ПАПА ЛАВ VIII - поглавар римокатоличке цркве (963 - 965)

_________________
НАЈПОЗНАТИЈИ ЉУБАВНИЦИ  И ЉУБАВНИ ЧУДАЦИ СВЕТА Setaju10НАЈПОЗНАТИЈИ ЉУБАВНИЦИ  И ЉУБАВНИ ЧУДАЦИ СВЕТА Kokot_10
Admin
Admin
AДМИН
AДМИН

Број порука : 404
Age : 49
Локација : Град Челарево
Points : 187
Registration date : 03.01.2007

Погледај профил корисника http://celarevo.forumsc.net

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму