Челарево
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сексуални Закони

2 posters

Go down

Сексуални Закони Empty Сексуални Закони

Порука by Admin 4/9/2008, 10:17 pm

Ех, можда овакве законе треба применити и на политичаре, можда би нас мање ј.....

Босеман (Монтана).Овде постоји закон који забрањује сваку сексуалну активност између особа супротног пола у дворишту куће, након заласка сунца - ако су голи. Очигледно је да су људи који носе чарапе за време секса и педери безбедни од овог закона.

Сиукс Фалсу (Јужна Дакота). Свака хотелска соба мора да има два кревета. Ако пар изнајмљује собу на једну ноћ, између кревета мора да буде бар пола метра простора, а сеx на поду између кревета је забрањен.

Илиноис. Државни закон прописује свим нежењама да приликом разговора са неудатим женама морају да се представљају као "мастер" а не као "мистер".

Норфолк (Вирџинија). Ни једна жена не сме да се појави на улици, а да не носи стезник. Постојао је и специјални службеник - инспектор за стезнике.

Меривил (Мисури). Овде опет, ношење стезника је забрањено. У објашњењу је написано да: " Нормалном човеку не сме се ускратити задовољство гледања заобљеног, неспутаног женског тела ". Ово је прави закон и не знам шта тражи овде.

Куер д'Ален (Идахо). Законом су заштићени парови који воде љубав у колима. Полицајац не сме једноставно да приђе и закуца на прозор. Уколико постоји и најмања сумња да се у колима води љубав, мора да полицијским аутомобилом стане на пристојној удаљености, затруби три пута, а онда сачека отприлике два минута пре него што приђе колима.

Облонг (Илиноис). Законски је кажњиво водити љубав за време лова или пецања на дан вашег венчања.

Александрија (Минесота). Ни један човек не сме да води љубав са женом ако му дах заудара на бели лук, црни лук или сардину. Ако жена затражи, закон налазе да човек мора да опере зубе.

Амес (Ијова). Муж, након сеxа са својом женом, не сме да попије више од три гутљаја пива ако још увек лежи у кревету са њом или ако је држи у наручју.

Хастингс (Небраска). Сваки гост у хотелу мора да добије чисту и испеглану кошуљу за спавање. Ни један пар не сме да спава заједно го, нити сме да води љубав уколико не носи ту мајцу коју су добили на рецепцији.

Њукастл (Вајоминг). Постоји специјална наредба која изричито забрањује сеx унутар великог фрижидера за месо, који има сваки ресторан.

Хелена (Монтана). Жена не сме да плеше на столу у салуну или бару уколико на себи нема бар 500 грама одеће.

Либерти Корнер (Њу Дзерси). Забрањено је да љубавници затрубе док воде љубав у паркираним колима.

Карлсбад (Њу Мексико). Забрањено је да парови воде љубав у паркираном возилу за време паузе за ручак на послу, осим ако на прозорима кола имају навучене завесице.

Флорида. Ако сте неудата или разведена жена или пак удовица, не смете да скачете падобраном суботом послеподне.

Термонтон (Јута). Женама је забрањено да воде љубав са мушкарцима док се возе болничким колима. Ако ухвате жену како то ради, биће оптужена за сексуално злостављање, и њено име биће објављено у локалним новинама. Ништа од овога не важи за мушкарце.
Admin
Admin
AДМИН
AДМИН

Број порука : 404
Age : 53
Локација : Град Челарево
Points : 187
Registration date : 03.01.2007

https://celarevo.forumsc.net

Назад на врх Go down

Сексуални Закони Empty Re: Сексуални Закони

Порука by Doti 1/10/2011, 6:56 am

lol! lol! geek scratch
Doti
Doti
AДМИН
AДМИН

Број порука : 400
Age : 49
Локација : Zrenjanin
Points : 27
Registration date : 15.06.2007

http://doti.forumd.biz/portal.htm

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму