Челарево
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KAMIČAK

Go down

KAMIČAK Empty KAMIČAK

Порука by Radeumetnik 16/5/2013, 9:01 am

KAMIČAK

Često prljam papir rukama i zid rukama. Hoću da sačuvam u tragovima ono što unosi svetlost u moj život. Na dlanu se ukrštaju linije kao putevi sudbine u mojem zivotu. Ne želim da pišem o besmislu i nedostižnosti već o radosti kada sam sačuvao sećanje na dan kada sam bio srećan i zapamtio svaki trag koji me izveo na put, pokazao onu stranu koja se zove život.
I kada me stigne umor, oči mi se sklapaju savlada me san, ponekad se probudim u snu. Dok i tamo zaspim zavolim nekog, ljubim i prodje čitav jedan život i onda se ponovo probudim na javi i ona me pogleda, dotakne rukom moj obraz, nasmeši se i poljubi moje usne i kaže dušo moja tvoj kamičak uvek svetli za tebe.
Još stoji u kutiji kamičak koji čuvam zajedno sa klikerima sa kojima sam se igrao u detinjstvu. Kamičak koji sam pronašao jednom na obali, koji je taj dan bio dovoljan da me usreći, da ga stavim u džep i sačuvam. Ponekad ga ponesem da ga more okupa i pokaže mu sjaj i boje. On tada svetli samo za mene, dok sedim na obali držim ga i kao nešto najvrednije što sam pronašao.
Setim tada bake koja znala reći kada se rano probudim i pružim ručicu ka poslednjoj jutranjoj zvezdi na nebu, pile moje, jesi li je uhvatio, ako jesi čuvaj je...

Radomir Todorović
Radeumetnik
Radeumetnik
Уметничка душа Портала
Уметничка душа Портала

Број порука : 267
Age : 65
Points : 187
Registration date : 22.08.2007

http://www.osamrusanj.znanje.info

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму