Biramo naj facu Čelareva
Страна 1 of 1
Dali želite da učestvujete u izboru naj face Čelareva
Biramo naj facu Čelareva
U saradnji sa ljudima iz TV Vojvodina imamo čast da pokrenemo akciju tj. glasanje na našem Portalu i Forumu, za izbor naj face Čelareva, pobednik bi trebalo da učestvuje u TV shou i nadmeće se sa predstavnicima naj faca ostalih mesta u Vojvodini
Na FORUMU ( Home ) u chat boxu dajte Vaš predlog ili mišljenje ko bi mogao po Vašem sudu, da bude naj faca od Čelarevčana, posle toga napravićemo glasanje i obavestiti gospodu u TV Vojvodina, da kontaktiraju pobednika, tj naj facu Čelareva
Naravno
Ovde možete dati Vaše predloge, posle toga uslediće glasanje.
Na FORUMU ( Home ) u chat boxu dajte Vaš predlog ili mišljenje ko bi mogao po Vašem sudu, da bude naj faca od Čelarevčana, posle toga napravićemo glasanje i obavestiti gospodu u TV Vojvodina, da kontaktiraju pobednika, tj naj facu Čelareva
Naravno
Ovde možete dati Vaše predloge, posle toga uslediće glasanje.
Re: Biramo naj facu Čelareva
Direktan link ka NAJ FACA propozicijama reality show i direktan kontakt telefon za prijavu
TV Vojvodina reality show NAJ FACA
TV Vojvodina reality show NAJ FACA
Re: Biramo naj facu Čelareva
Evo da ja počnem sa predlozima.
Po meni, osoba sa kim bi Čelarevčani bili ponosni, da ih predstavlja,
je g.Sveto Kačar
Ličnost poznata van granica naše zemlje, bogato životno iskustvo i cenjen i predan etnološki rad. Njegova i zapažanja pojedinih poznavalaca etnologije možete videti i na Krnjeuša online sajtu, gde je i g. Kačar rekao ponešto o sebi
Po meni, osoba sa kim bi Čelarevčani bili ponosni, da ih predstavlja,
je g.Sveto Kačar
Ličnost poznata van granica naše zemlje, bogato životno iskustvo i cenjen i predan etnološki rad. Njegova i zapažanja pojedinih poznavalaca etnologije možete videti i na Krnjeuša online sajtu, gde je i g. Kačar rekao ponešto o sebi
Страна 1 of 1